Şehit Hüseyin Aydın İlkokulu

WEB https://sehithuseyinaydinio.meb.k12.tr
Adres : DEREKÖY MAH. BELEDİYE CAD. SEHIT HUSEYIN AYDIN ILK VE ORTAOKULU BLOK NO: 11 19 MAYIS / SAMSUN
VİZYON : İstiyoruz ki... Okulumuzda, öğrenme temel ihtiyaç kabul edilsin. İstiyoruz ki... Okulumuzda her veli, öğrencisine öğrenme için her türlü fırsatın verildiğini bilsin. İstiyoruz ki ...Okulumuzda hem öğretenler hem de öğrenenler birbirlerinin gelişimine yardımcı olmanın önemine inansın. İstiyoruz ki... Okulumuzda çalışanlar gerekenleri yaparken , kendilerinden emin olsun.
MİSYON : Biz...Bütün öğrencilerin öğrenmelerini sağlamak onların bilgili, becerikli ve kendine güvenen bireyler olarak yetişmelerine fırsat tanımak ve onlara 21. yy ihtiyaçlarına cevap verebilecek beceriler kazandırmak için varız.
BAŞARILAR :

Yabancı Dil :
Isınma : Kömür -Kalorifer
Servis :
Ulaşım : Karayolu-Dolmuş
Yerleşim Yeri : Belde
İl /İlçe Merkezine Uzaklık : İl merkezine 28 km , ilçe merkezine 4 km´ dir.
Kontenjan Bilgileri :
Sportif Etkinlikler :